GOEDKOOP-ZONNEPANELENSHOP REIKT CHEQUE UIT AAN Ronald MC Kinderfonds Nederland

De Goedkoop-energieshop/ Goedkoop-zonnepanelenshop is partner geworden van Ronald Mc Donald Kinderfonds Nederland. Wilco en André beiden eigenaar vinden het belangrijk om ook iets te doen voor het goede doel, dus maatschappelijk ondernemen.

Daarom bij elk verkocht zonnepanelen dak schenken wij een vast bedrag aan dit geweldig fonds !!

We hopen zo veel mogelijk zonnepanelen te verkopen en deze actie tot een groot succes te laten worden.  De prijzen van de zonnepanelen staan zeker onder druk ivm concurrentie, maar toch vinden wij het belangrijk om Ronald Mc Donald Kinderfonds Nederland te steunen. Wilco zegt: Wij vinden het zo fijn om deze actie te doen en we hopen zeker dat we veel op gaan halen voor dit geweldig fonds. Ons hart laten we spreken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De missie van Goedkoop-zonnepanelenshop is het warme gevoel van thuis zoveel mogelijk onder de mensen verspreiden. Door de samenwerking met het Ronald Mc Donald Kinderfonds geeft het succesvolle zonnepanelen bedrijf nu ook een warm en sfeervol ‘thuis’ aan ouders die in de Ronald Mc Donald Huizen verblijven.

Andre zegt: “Toen de mogelijkheid zich voordeed om een sponsorsamenwerking met het Ronald Mc Donald Kinderfonds aan te gaan, hebben we dit met beide handen aangegrepen.” Sinds 2018 is Goedkoop-zonnepanelenshop sponsor geworden van dit geweldig fonds .

Thuisgevoel

“Het is een eer dat wij ‘your way of living’ kunnen meegeven aan al die mensen die ‘het gevoel van thuis’ zo ontzettend missen en harder nodig hebben dan ooit. We hopen nog lang met het Ronald Mc Donald Kinderfonds te mogen samenwerken.”

In de maand juli werd een cheque van 500 euro overhandigd.

Onze ambitie

Het Ronald Mc Donald Kinderfonds wil, samen met de Ronald Mc Donald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen in het land, ervoor zorgen dat families met een ziek of zorgintensief kind optimaal voor hun kind kunnen zorgen en dicht bij elkaar kunnen zijn. Daarom bieden wij gezinnen met een ziek of zorgintensief kind een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen. ​

De vier kernwaarden van het Ronald Mc Donald Kinderfonds zijn:

  • Focus op welzijn van kinderen
  • Waarderen van mensen in de organisatie (vrijwilligers en betaalde krachten)
  • Trouw aan partners
  • Transparant, verantwoordelijk en ethisch

Noodzaak

Het Ronald Mc Donald Kinderfonds en de Ronald Mc Donald Huizen ontvangen geen subsidie. Om de continuïteit van dertien Huizen, twaalf Huiskamers en drie vakantiehuizen te waarborgen, is geld nodig.

Onze Huizen zijn zeven dagen per week, 365 dagen per jaar open. Er logeren honderden ouders per dag, die aangewezen zijn op een Ronald Mc Donald Huis om dicht bij hun zieke kind te kunnen zijn. De Huizen zijn geen luxe, maar noodzaak. Daarom is ook uw hulp hard nodig!

Gedragscode

Het Ronald Mc Donald Kinderfonds streeft in haar bedrijfsvoering naar optimaal en verantwoord rendement met respect voor mens en milieu. Daarom verwacht het Kinderfonds ook van haar leveranciers en sponsoren dat zij een aantal uitgangspunten ten aanzien van respect voor mens en milieu onderschrijven. Daartoe is de gedragscode voor leveranciers en sponsoren opgesteld.

Hoe kun je helpen

Je hulp is onmisbaar! Het Ronald Mc Donald Kinderfonds krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Van jou! Wil je graag iets doen voor zieke kinderen? Organiseer een actie, doe mee aan Home Ride of geef een gift. Met €60 maak je een overnachting voor een heel gezin mogelijk, op loopafstand van het kind in het ziekenhuis. Zo zorg je ervoor dat een gezin samen kan zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben. Iedere bijdrage telt. Hartelijk dank voor jouw hulp!

 

Doneer een vakantiedag

Jouw vakantiedagen zijn geld waard! Doneer nu een vakantiedag aan het Ronald McDonald Kinderfonds, zodat ouders twee nachten in een Ronald McDonald Huis kunnen verblijven, dicht bij hun zieke kind.

Terwijl jij je koffer kunt inpakken om lekker op vakantie te gaan, moeten ouders van zieke kinderen vaak halsoverkop hun koffer inpakken om naar het ziekenhuis te gaan. Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan. Daarom zijn de Ronald McDonald Huizen onmisbaar.

De mooiste bestemming voor uw vakantiedagen!

Met één vakantiedag laat je een gezin twee nachten* op loopafstand van hun zieke kind, broertje of zusje overnachten. Wil je ook een vakantiedag doneren? Informeer eens bij je werkgever of dat al mogelijk is bij jouw bedrijf. Of maak je werkgever warm voor deze actie.

Meer weten?

Wil jij of jouw werkgever meer over deze mooie, laagdrempelige actie weten? Mail naar doneereenvakantiedag@kinderfonds.nl en Tessa Colijn of Marinka Lith neemt contact met je op.

 

Geef een knuffel

Heeft een van uw medewerkers of relaties een kindje gekregen, moet de zoon of dochter van een collega langdurig in het ziekenhuis verblijven of bent u op zoek naar een kerstgeschenk om uw personeel te bedanken voor hun inzet? Geef een Ronald Mc Donald Kinderfondsknuffel cadeau! De exclusieve Kinderfondsknuffel is een lief en aaibaar konijn, verantwoord gemaakt door Happy Horse.

Met deze aankoop heeft u niet alleen een leuk cadeau om weg te geven, maar draagt u direct bij aan het werk van het Ronald Mc Donald Kinderfonds. U maakt het mogelijk dat een ziek kind een knuffel van zijn ouders krijgt. En u laat zien dat u niet alleen attent bent, maar ook betrokken.

Bestel de Kinderfondsknuffel

De Kinderfondsknuffel is via service@kinderfonds.nl te bestellen in dozen van zes stuks. De prijs per doos is € 95,94 incl BTW, excl verzendkosten.Laat een ziek kind niet alleen. Word donateur.

Kom in actie voor een ziek kind!

Een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. En niet zonder jou, want met jouw actie maak je het mogelijk dat het zijn ouders dichtbij heeft. Doe mee aan wieleruitdaging Home Ride of bedenk zelf een actie en haal zoveel mogelijk geld op. Natuurlijk helpt het Ronald Mc Donald Kinderfonds je graag. Wie weet word je uitgeroepen tot Kinderfondskanjer van de maand.

https://www.kinderfonds.nl/