Zonnepaneel als Dakpan!

F10U Blackline zwart Engobe

De F10U Blackline zwart Engobe is ons meest populaire model van dit moment – oogstrelend mooi, duurzaam en effectief. De zonneceldakpan bestaat uit een zeer waterdichte keramische dakpan van 100% pure Wester waldklei, met daarin geïntegreerd een high efficiency PV-module, geproduceerd onder strenge IEC-normen. Door de toepassing van maar liefst vijf (onzichtbare) busbars in de PV-module wordt de stroom snel en efficiënt verwerkt, wat de levensduur en de prestaties van het paneel ook op lange termijn ten goede komen.

De klei komt uit het westen van Duitsland, waar men al duizenden jaren klei delft vanwege de uitstekende eigenschappen: hele zuivere en plastische klei, die op hoge temperatuur kan worden gebakken. Zelfs bij minimale dikte resulteert het gebruik van de Westerwaldklei in een enorm sterk en vloeistofdicht eindproduct. Alle klei wordt op duurzame wijze gewonnen uit de rivier. Tijdens het verwerkingsproces is er geen sprake van afval en het product is (ook na verwerking) 100% recyclebaar.

Door het toepassen van strenge kwaliteitsnormen en controles bent u zo verzekerd van een langdurig rendement op uw investering. De hoge betrouwbaarheid en de exclusieve uitstraling maken dit ‘state of the art’ product ideaal voor uw villa, bungalow of vakantieverblijf, maar ook voor (monumentale) herenhuizen, hoeves en woningen in beschermde dorps- en stadsgezichten.

Zonneceldakpannen worden standaard ventilerend geplaatst waardoor er geen risico is op ventilatieproblemen of oververhitting.

Maximaal vermogen per dakpan:  9W
Vermogenstolerantie:  + 0-5 %
Aantal per m²:  9,8 stuks
Werkende breedte:  242 +/- 1 mm
Panlatafstand:  419-428 mm

Garantie

30 jaar op waterdichtheid, vorstbestendigheid en weerstand tegen breuk
25 jaar lineaire outputgarantie van tenminste 80%
10 jaar productgarantie